Om Certus

Velkommen hos Certus forsikring

Forsikringer i øjenhøjde

Vi hedder Certus, som betyder sikker på latin. Certus udspringer fra sportens verden, hvor Anders Eggert og Lasse Boesen i samarbejde med et etableret forsikringsselskab udviklede produkter til professionelle sportsfolk. Produkterne blev hurtigt efterspurgt af almindelige private husstande og derfor udviklede Certus sig til også at kunne tilbyde forsikringer til helt almindelige private husstande. Derfor tilbyder vi også forsikringer til bl.a. hus, bil, fritidshus, påhængsvogn etc. Læs mere på www.certus-forsikring.dk.

Forsikringsmarkedet baseres mere og mere på telefon- og onlinesalg, hvor selve rådgivningsdelen i vores øjne bliver ligegyldiggjort og hvor der alene typisk fokuseres på den billigste pris. I Certus går vi i den stik modsatte retning! Hele vores koncept bygger på professionelt, personligt salg hjemme i folks stuer, hvor vi giver en grundig information om vores forsikringer. Vi rådgiver om, hvilke dækninger de kan vælge og vigtigst af alt, hvilke dækninger de evt. fravælger. Vi ønsker, at vores kunder vælger os som forsikringsselskab pga. af den gode dækning, den professionelle rådgivning og den rigtige mavefornemmelse, fremfor en evt. prisbesparelse.

Som forsikringsselskab ved vi, at vores forhold til kunderne er baseret på gensidig tillid. Derfor får du som kunde i Certus en personlig kontakt hos en kompetent assurandør, der følger dig fra det første møde. Du kan altid ringe til din personlige kontakt, hvis noget sker, eller hvis du skal have tilpasset dine forsikringer. Da det er med assurandøren, der bliver lavet aftale, er det efter vores mening også samme assurandør, der bedst kan besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe med rettelser. Vi vil gerne møde vores kunder i øjenhøjde, så de føler sig godt behandlet og ikke blot et nummer i rækken.

Skade

For at sikre vores kunder den rigtige skadebehandling har vi valgt at tilknytte en ekstern skadesafdeling, som behandler vores skader. De tager 100% udgangspunkt i vores betingelser, når der skal fastsættes udbetalinger m.m. Dette gør vi for at undgå situationer, hvor skadebehandleren vælger side og ikke behandler til enten kundens eller selskabets fordel.

TILSYN OG GARANTIFOND
Certus
 tegner forsikringer, hvor risikoen er afdækket af Gefion Insurance A/S.

Gefion Insurance A/S er et dansk forsikringsselskab, der er tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringsselskaber.