Om Certus

Om virksomheden


Certus Forsikringsagentur ApS er stiftet i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle danske sportsfolk. Certus er et dansk forsikringsagentur og har siden starten specialiseret sig i at finde de bedste forsikringer på såvel det nationale som det internationale marked og bringe dem til den enkelte kunde. Certus hjælper kunder i såvel Danmark som udlandet og har ligeledes et svensk søsterselskab, Inside International Sportspartner.

Certus har siden 2011 formidlet attraktive forsikringsløsninger til sportsudøvere i Danmark - bl.a. Certus' unikke ulykkesforsikring til professionelle sportsfolk, som er udviklet i samarbejde med håndboldspillerne Anders Eggert og Lasse Boesen.

Via Certus' mange kontakter og samarbejdspartnere fik vi hurtigt udviklet en ulykkesforsikring, som er skræddersyet til medlemmerne i de mange danske idrætsforeninger - inkl. familie og venner.

Certus' koncept er efterfølgende udvidet til også at omfatte alle øvrige typer af forsikringer, så Certus har mulighed for at hjælpe og rådgive på forsikringsområdet for private, professionelle sportsfolk og -klubber, virksomheder etc.

Certus ønsker at bidrage til det frivillige arbejde i de mange danske foreninger - og har således siden starten støttet f.eks. idrætsforeninger via sponsorater, tøj/bolde, events etc.