Om Certus

Om virksomheden


Certus Forsikringsagentur ApS er stiftet i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle danske sportsfolk. Certus er et dansk forsikringsagentur og har siden starten specialiseret sig i at finde de bedste forsikringer på såvel det nationale som det internationale marked og bringe dem til den enkelte kunde. Certus hjælper kunder i såvel Danmark som udlandet og har ligeledes et svensk søsterselskab, Inside International Sportspartner.

Certus har siden 2011 formidlet attraktive forsikringsløsninger til sportsudøvere i Danmark - bl.a. Certus' unikke ulykkesforsikring til professionelle sportsfolk, som er udviklet i samarbejde med håndboldspillerne Anders Eggert og Lasse Boesen.

Via Certus' mange kontakter og samarbejdspartnere fik vi hurtigt udviklet en ulykkesforsikring, som er skræddersyet til medlemmerne i de mange danske idrætsforeninger - inkl. familie og venner.

Certus' koncept er efterfølgende udvidet til også at omfatte alle øvrige typer af forsikringer, så Certus har mulighed for at hjælpe og rådgive på forsikringsområdet for private, professionelle sportsfolk og -klubber, virksomheder etc.

Certus ønsker at bidrage til det frivillige arbejde i de mange danske foreninger - og har således siden starten støttet f.eks. idrætsforeninger via sponsorater, tøj/bolde, events etc.

Ansvarsfraskrivelse


Ansvarsfraskrivelsen er gældende for alt materiale og information på Certus Forsikringsagentur Aps hjemmeside www.certus-forsikring.dk. Ved at tilgå siden og dennes subsites accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

Certus Forsikringsagentur ApS ønsker udelukkende at informere med generel information. Derfor må brugen af oplysningerne på hjemmesiden ikke opfattes som professionel rådgivning. Certus Forsikringsagentur ApS fraskriver sig ethvert ansvar for skader direkte eller indirekte forårsaget af informationer givet på Certus Forsikringsagentur ApS hjemmeside.

Informationer der gives på andre hjemmesider og som der linkes til fra Certus Forsikringsagentur ApS hjemmeside, kan der ikke garanteres rigtigheden for. Certus Forsikringsagentur ApS kan ej heller gøres ansvarlig for indholdet, tekniske fejl eller vira.

Samarbejdspartnere


Certus Forsikringsagentur ApS samarbejder med følgende forsikringsselskaber og coverholders:


Balticfinance v/ Lloyds London
Nygade 15, 6300 Gråsten
Telefon: +45 70 25 01 08
E-mail: info@balticfinance.com
Web: https://www.balticfinance.com


Thisted Forsikring
A/S
Thyparken 16, 7700 Thisted
Telefon: +45 96 19 45 00
E-mail: post@thistedforsikring.dk
Web: https://www.thistedforsikring.dk

På Certus Forsikringsagentur ApS hjemmeside vil der forekomme at være linket til samarbejdspartnernes hjemmeside. Der vil også kunne blive videreformidlet relevant materiale, såsom produktinformationer, anmeldelsesblanketter m.m.