Det er en god idé med en indboforsikring, uanset om du bor i ejer-, andels- eller lejebolig. Den dækker mange forskellige skader på dit indbo og du vil kunne opnå erstatning ved tyveri, brand- og vandskader. Familieforsikringen dækker husstandens indbo og private ejendele som cykler, værktøj og haveredskaber. Den dækker som standard pludselige skader på dine egne ting, det gælder bl.a. din elektronik såsom telefoner, tablets og computere. Derudover dækker forsikringen hele husstandens ansvar, hvis man f.eks. forvolder skade på andre personer eller andres ting.

Du vil med en indboforsikring være rigtig godt dækket mod de mest gængse skader. Hvis du tilpasser din forsikring med nogle af vores tilvalgsdækninger, har du mulighed for at tilpasse den til netop dine behov.

//www.certus-forsikring.dk/wp-content/uploads/2018/09/familie.jpg

Indboforsikringen kan udvides med følgende dækninger:

Rejseforsikring

En rejseforsikring dækker dig og din familie og dækker ferier i hele verden i op til 60 dage (kan udvides). Forsikringen dækker bl.a. ting som lægebehandling, hospitalsudgifter, hjemtransport, ødelagte feriedage og erstatningsrejse, forsinket bagage. Rejseforsikringen kan udvides med afbestillingsforsikring der dækker hvis rejsen afbestilles pga. sygdom og lignende.

LejePlus

En LejePus er typisk for folk der bor til leje. Forsikringen dækker hårde hvidevarer samt glas og kumme.

CykelPlus

Hvis du har dyrere cykler end standarddækningen tillader, så skal du vælge CykelPlus.

MotorPlus

Hvis du har dyrere motordrevende haveredskaber end standarddækningen tillader, så skal du vælge MotorPlus.